Sun Dao Methode

De Sun Dao Methode is ontstaan uit de oosters filosofische gedachtegoed van opa, die zijn oorsprong vindt in het Chinese Foshan en gebaseerd is op de DAO. Het doel van deze methode is om als een goed persoon harmonieus te leven met jezelf en je omgeving en dat te doen in een goede gezondheid, zowel fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch als spiritueel. De methode is gebaseerd op de principes fysiek, mentaal, bewust en onbewust en het leven in het heden. Emoties, energie en spiritualiteit zijn onlosmakelijk met je verbonden. Bij alles wat je ziet, voelt, hoort, doet en ervaart komen emoties vrij en groeit je spiritualiteit. Alles is energie en door deze te laten stromen, geeft het warmte en leven.

Bij de Sun Dao Methode sta jij centraal. Als een fysiek en mentaal gezond en gelukkig persoon. Jij in relatie met jezelf, je leven en je omgeving. Jij bent een bron van licht voor jezelf en de mensen om je heen. Wie ben jij, wat wil jij, wat voel jij? Hoe leef je en hoe zou je willen leven? Leef je vanuit je verstand, gevoel of gewoon zoals het komt? Laat je je beïnvloeden door anderen, angsten, ervaringen, omstandigheden en jouw invloed op je omgeving? Omgaan met emoties, gevoeligheid, angsten, negatieve/traumatische ervaringen, situaties, omstandigheden en woede. Hoe bewust leef je je leven?

De Sun Dao Methode is gebaseerd op 4 basiselementen, fysiek, mentaal, bewust en onbewust. Het leert je om beter voor jezelf te zorgen en naar jezelf te luisteren. Hierdoor kun je uitgroeien tot een positief, sterk, gezond en liefdevol persoon en leef je heel bewust. Ook leer je hoe je fysiek en mentaal aan elkaar kunt koppelen en hoe je verbinding kunt maken met jezelf en je omgeving. De methode draagt bij aan je gezondere mentale gesteldheid, fysieke gezondheid, weerbaarheid, betere zelfkennis en een beter begrip van de omgeving waarin je leeft.

Bij de Sun Dao Methode het gaat erom dat jij als persoon met compassie een gezond, gelukkig en liefdevol leven kunt leiden, in harmonie met je naasten en je omgeving. De methode biedt je de kans om jezelf te verkennen, je angsten en pijn om te zetten in bewustzijn en jezelf te leren kennen en te sterken.

Sun Dao bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte. De basis theorie wordt gepresenteerd tijdens lezingen, terwijl gedetailleerde theorie tijdens workshops in combinatie met opdrachten en oefeningen wordt uitgelegd. Het praktische gedeelte geef ik in mijn Sun Dao Qigong en Sun Dao Kuntao clinics en trainingen, de Sun Dao Bewegingsmethoden.

SUN DAO MODEL

Workshop Sun Dao Methode

Wil je meer weten over de Sun Dao methode? Meld je dan aan voor de workshop Sun Dao Methode. Tijdens deze workshop deel ik mijn expertise en ervaringen, gebaseerd op de levensfilosofie van Opa die haar wortels heeft in de DAO. Theoretische uitleg, opdrachten en oefeningen bieden inzicht in wat de Sun Dao Methode voor jou kan betekenen en veranderen in je leven.

Sun Dao Methode

DE ZOEKTOCHT NAAR JEZELF GEEFT VERBINDING MET OMGEVING

error: Content is protected !!