Sun Dao Methode

De Sun Dao Methode vindt zijn oorsprong in Opa’s levensfilosofie. In heel mijn leven heb ik het mogen zien, voelen, ervaren en beleven. Geïntegreerd in mijn dagelijks leven, werk en sport. Zijn levensfilosofie vertaalt naar de Sun Dao Methode. Eenvoudig, begrijpbaar en passend in de huidige tijd en omgeving.

Bij de Sun Dao Methode sta jij als persoon centraal. Jij in relatie met je zelf, je leven en je omgeving. Jij als lichtbron voor jezelf en je omgeving. Wie ben jij, wat wil jij, wat voel jij. Hoe leef jij, hoe wil jij leven. Leef je vanuit je verstand, gevoel, of gewoon hoe dingen komen. Beïnvloeding door o.a. derden, angsten, ervaringen, omstandigheden en jouw beïnvloeding naar je omgeving. Omgaan met je gevoelens, overgevoeligheid, angsten, negatieve/traumatische ervaringen, situaties, omstandigheden, woede e.d. Hoe bewust of onbewust leef jij je leven. 

Bij de Sun Dao Methode ben jij het middelpunt. Hoe jij als goed mens met compassie een gezond, gelukkig en liefdevol leven kan leiden in harmonie met je omgeving.

De Sun Dao Methode is gebaseerd op de volgende 4 basisprincipes: fysiek, mentaal, bewust en onbewust.
Het kan je laten groeien tot een positief, sterk persoon die weet hoe je fysiek en mentaal aan elkaar kan koppelen, weet hoe te schakelen tussen bewust en onbewust, weet hoe jij jouw omgeving aan kan voelen en positief kan raken. Het helpt om jezelf en je omgeving beter te leren kennen en beter te leren begrijpen. Het leert je beter voor jezelf te zorgen en naar jezelf te luisteren. 

Sun Dao coaching training grafisch

Workshop Sun Dao Methode

Wil je meer weten over de Sun Dao Methode, schrijf je dan in voor de workshop Sun Dao Methode. In deze workshop ga ik mijn kennis delen. De kennis en ervaringen die ik heel mijn leven heb opgedaan is gebaseerd op de levensfilosofie van Opa, die zijn basis vond in de DAO. De theoretische uitleg, opdrachten en oefeningen zullen je inzichten geven wat Sun Dao methode voor jou kan betekenen en wat het met jou kan doen.

Sun Dao coaching training Methode

DE ZOEKTOCHT NAAR JEZELF GEEFT VERBINDING MET ANDEREN

error: Content is protected !!