WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN

EN HOE ANDEREN MIJ HEBBEN ERVAREN

Hoi Sunny, mooi om te lezen dat je van je passie je werk gaat maken. Ik refereer nog regelmatig aan de training die je me een keer hebt gegeven. De voelbare energie die je me leerde opwekken door ademhaling en focus al in 1 sessie was indrukwekkend. Ik gebruik het nog steeds. Ik kom graag langs bij Sun Dao voor training.

Greg Behr

Ik volg de Sun Dao Qigong bij Sunny. De energie die vrij komt en wordt ingezet voor m’n gezondheid is super! Bedankt maatje!!😁👍

Stef Schoolderman.

Sunny die als coach, trainer en begeleider via de DAO mensen wil laten zien, ervaren en beleven dat leven volgens deze levensfilosofie eigenlijk heel eenvoudig kan zijn en om daarmee het licht te kunnen laten zijn voor iedereen die daarvoor open wil staan.

Hilda Severs

Dat ‘mooi plan’ is niet uit de lucht gegrepen. Ik volg Sun Dao Qigong lessen bij Sunny en kan alleen maar zeggen dat ik blij ben dat ik er open ben ingestapt. Zijn opa is een bijzonder man, het is zo waardevol dat Sunny zijn kennis en kunde voortzet.
Het ontdekken en ontwikkelen van energie en deze in leren zetten voor gezondheid op een breed gebied. De lessen zijn zowel intensief als open en ontspannen. Dank.

Jacqueline Stap.

Ervaar, beleef, voel 

Dan snap je wat ik bedoel. 

Balans Kracht 

Wat een geweldig gevoel … 

Sunny 🫶🏾 Jij en jouw familie leer laten mensen 🌞

Floor Sissiswati

Door SunDao manier kom je in balans en voel je krachtig. Het is zo fijne manier O zo mooie manier, zo prachtig. Ervaar en voel. Dan snap je wat ik bedoel. Deze manier werkt mentaal en fysiek door. 

Warme vriendelijke groeten van Floor (Sissiswati) en Dali

error: Content is protected !!