Workshops

Naast mijn eigen workshops geef ik ook themagebonden workshops, samen met Het Retraitehuys. Het Retraitehuys bestaat uit een team coaches die vanuit hun harten met elkaar verbonden zijn. Gezamenlijk zetten zij hun passie, kennis en energie in om elkaar te versterken.

Workshop Sun Dao Methode
In deze workshop ga ik mijn kennis delen. De kennis en ervaringen die ik heel mijn leven heb opgedaan is gebaseerd op de levensfilosofie van Opa, die zijn basis vond in de DAO. De theoretische uitleg, opdrachten en oefeningen zullen je inzichten geven wat de  Sun Dao Methode voor jou kan betekenen en wat het met jou kan doen.

Aantal deelnemers: minimaal 4 – maximaal 6
Duur: 2 x 4 uur
Prijs: zie tarievenoverzicht
Locatie: Theodorus Dobbeweg 27 Velp 

Het Retraitehuys
Op zeer regelmatige basis organiseert Het Retraitehuys themagebonden workshops. Op www.retraitehuys.com vind je alle informatie over de coaches/trainers en de themagebonden workshops.

Bedrijven
De workshop Sun Dao Methode wordt ook aan bedrijven gegeven. Is hiervoor interesse, wil je een workshop op maat, een teambuilding sessie e.d., neem dan gerust contact met mij op. Indien de opdracht voor mij te groot is kan ik ondersteuning krijgen van Het Retraitehuys

Workshop
Sun Dao Methode

Sun Dao coaching training logo hr

Het Retraitehuys

Sun Dao coaching training logo hr

Workshops voor
bedrijven

Sun Dao coaching training logo hr
error: Content is protected !!