Sun Dao Qigong

(meditatieve bewegingsvorm)

Sun Dao Qigong is een bijzondere Qigong vorm. Het vertegenwoordigt een mooie en gezonde persoonlijkheid die verbonden is met je dierbaren en je omgeving. Het bevordert je gezondheid, flexibiliteit, (veer)kracht en gevoeligheid op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Het versterkt de verbinding met jezelf, je dierbaren en je omgeving.

Sun Dao Qigong maakt gebruik van eenvoudige oefeningen om de bewegingen te begrijpen, de resulterende gevoelens te ervaren, en de effecten hiervan te reflecteren op het dagelijks leven. Hierbij is natuurlijke groei het key woord. 

Sun Dao Qigong omvat zowel zachte als krachtige oefeningen. Rust en een goede aarding zijn belangrijk voor alle oefeningen, samen met focus, gevoel, creëren, sturen en ademhaling. De oefeningen zijn gericht op het verbeteren van balans, kracht, flexibiliteit, coördinatie, doorzettingsvermogen en uithoudingsvermogen op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Door op verschillende manieren te voelen, focussen en sturen zijn de ogenschijnlijke eenvoudige oefeningen inzetbaar voor meerdere doeleinden.

Dus voor alle oefeningen geld: begin met rust en goede aarding en tijdens het uitvoeren voel, focus, ademhaling, controle, sturing en chi.

Alles gebeurt beheerst met chi, vanuit rust, aarding en zo bewust mogelijk.

Algemene informatie

GROEPSTRAINING

Iedere dinsdag, van 19.30-20.30 uur

Frequentie: 1 keer per week

Locatie: Leidenweg 60, 6843 LD Arnhem 

Prijs: € 35,- per maand

PRIVÉTRAINING en CLINICS 

Neem hiervoor contact op met Sun Dao

SunDao Qigong
error: Content is protected !!