Coaching

Als coach werk ik op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Hiervoor maak ik gebruik van de coachvorm, de Sun Dao Methode. Coaching kan 1 op 1 plaatsvinden, maar ook in duo- en groepssessies. Bij duo- en groepssessies kun je denken aan partners, familieleden, vrienden of collega’s. De sessies kunnen persoonlijk, privé en/of werk gerelateerd zijn. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak, het waarom. Door het inzicht wat je ontvangt, heb je de mogelijkheid om er wat mee te doen. Hoe je, als individu, duo of groep weer in je kracht kan staan en doelen kunt stellen. Dit doe ik door je verschillende praktische handvatten, oefeningen en opdrachten mee te geven.

Werkwijze

Particulier
Een traject begint altijd met een gratis en vrijblijvend intakegesprek, dat plaatsvindt in mijn praktijk in Velp. We bekijken dan samen wat jouw/jullie coachvraag is en onderzoeken of de benodigde ‘klik’ er is.
Als we tijdens de intake samen besluiten een traject te willen starten gaan we jouw plan van aanpak bespreken. 

Regelmatig komt het voor dat een cliënt een nazorgtraject wenst. We kunnen hierover nieuwe afspraken maken om de vooruitgang te borgen.

Bedrijven

Wanneer coaching door je werkgever betaald wordt, zijn zij de officiële opdrachtgever.
Indien jij met mij contact opneemt, vind ik het prettig om het intakegesprek eerst met jou te hebben. Daarna is er contact met je werkgever, fysiek of telefonisch, voor de officiële opdracht.
Indien je werkgever mij als eerst benaderd zal hierna een intakegesprek met jou plaatsvinden.

Als we tijdens de intake samen besluiten een traject te willen starten en je werkgever gaat hiermee akkoord stel ik de offerte op en maken we vervolgafspraken.

In het laatste gesprek houden we een evaluatie. We bepalen vervolgens of we verder gaan of dat we klaar zijn.

Regelmatig komt het voor dat een cliënt een nazorgtraject wenst. We zien elkaar dan minder vaak – bijvoorbeeld eens in de drie maanden – en borgen daarmee de geboekte vooruitgang. Ik maak hiervoor dan een nieuwe offerte.

Maatwerk

Heb je echter speciale wensen zoals bijvoorbeeld het coachen van een x- aantal medewerkers, team, afdeling e.d., neem dan contact met mij op. 

Intakegesprek
.

Logo SunDao

Coaching
Bedrijven

Logo SunDao
error: Content is protected !!